Medbroen gård

Stall Medbroen ligger sentralt i Stjørdal og åpnet sine dører for publikum i 1989. Det er plass til 8 hester og ponnier på stallen. Her står det private ridehester som dels brukes til konkurranseridning i sprang og dressur, dels er det oppstallører som har hest som hobby og fritidssyssel. Rideanlegget inneholder alt du trenger for å drive aktivt med hest: Utendørs ridebane, ridehall, vaskespilt og store luftegårder. Det er fine turmuligheter i området. Stallen har et trivelig og rolig miljø - en passende blanding av voksne og barn.

 

Stall

Stallen inneholder 10 store og små hestebokser. Det er god plass i stallgangene. Hver stallplass har et eget utstyrsskap. Det er vaskespilt og tørkeskap for våte dekkener/utstyr. Stallen har god plass for pussing av utstyr.

  

Rideanlegg 

http://www.medbroen.no/bildearkiv/ridebane-wilde-og-solit.jpg/image_preview

 

Anlegget har en utendørs ridebane på 20x60 meter. I tillegg er det en ridehall på 20x40 meter.

Luftegårder

Det er rikelig med luftegårder, så hestene kan stå ute hele dagen. Hester som trenger å stå alene, får egen luftegård. Som regel trives hestene best når de får stå sammen med  "kompiser", og vi prøver oss frem til vi finner hvilke hester som går best sammen.

            

http://www.medbroen.no/bildearkiv/solit-i-luftegarden.jpg/image_preview

   

  

Beite 

Stallen har tilgang til fine beiter som ikke ligger så langt fra Medbroen.

  

http://www.medbroen.no/bildearkiv/beite.jpg/image_preview

 

Stallkro

http://www.medbroen.no/bildearkiv/stallkroa.jpg/image_preview

En hyggelig stallkro er viktig for trivselen. Det er ingen kiosk, men det vanker ofte hjemmelaget kake. Kroa er et mye brukt rom, spesielt om vinteren når det er godt å gå inn i varmen med en kopp kaffe.

Det hører også med et garderobeanlegg med toaletter og mulighet for å ta en dusj.

 

De som står oppstallet på Medbroen har mulighet til rideinstruksjon på senteret en eller flere ganger i uken.

Fra Stall Medbroen er det kun 20 minutters skrittetur til et annet, større ridesenter med ordinær rideskole.  

 

Stallen ligger midt i Stjørdal sentrum. Du må ri fra noen hundre meter opp til en kilometer (avhengig av hvilken rute du tar) for å komme ut av boligfeltene. Det  finnes  mange fine muligheter for korte og lange turer både langs sjøen, langs grusveier og oppe i marka.

Om vinteren er det faktisk greit å kunne ta hesten ut på en kort tur under gatelysene - og vinteren byr også på en fantastisk mulighet til å ri i fjæra på badestranden - herlig! På høsten har Medbroen store, nyslåtte åkre det er anledning til å ri på. Her kan du teste ut alt innen fart og spenning!

I stallen vil du finne flere godt lokalkjente ryttere som ofte rir ut på tur. Turkamerater mangler du ikke!