LOKALER TIL LEIE

Trenger du lokaler til konfirmasjon? Leie kontorplass? Et nytt sted å bo? På Medbroen gård finner du både trivelige selskapslokaler, toppmoderne kontorloklaer og flotte leiligheter.

KONTAKT OSS

SELSKAPSLOKALER

Trivelige selskapslokaler midt i Stjørdal sentrum. Plass til 50 gjester. Storkjøkken fasiliteter. Hyggelig terrasse utenfor. Godt lydanlegg, to projektorer med lerret.

KONTORLOKALER

I helt nye, topp moderne lokaler i driftsbygningen med passivhus standard er det til sammen 154 kvm kontorlokaler til leie. Arealet er fordelt på to rom  - to utleieenheter - på henholdsvis 128 kvm og 26 kvm. Det største arealet kan deles opp i to utleie enheter.

AIRBNB-LEILIGHET

Vår moderne og hyggelige AirBnB leilighet ligger like inntil sentrum. Kollektivtrafikk, NOR Universitetet og de fleste arbeidsplasser på Stjørdal i gangavstand. Dagligvare er bare noen hundre meter unna.

Til AirBNB

3-ROMS LEILIGHET

Lys og trivelig 3-roms leilighet på Medbroen. Store og hyggelige rom. God lagerplass i kjellerbod.

LEILIGHET 2

Leilighet til leie på Medbroen.

ENEBOLIG

Lekker enebolig i nydelige omgivelser. Stor stue, peisestue, to bad - begge med dusj og et med badekar, stor terrasse som er delvis takoverbygd, 4 soverom, 2 innv. boder og ellers er huset rikt utstyrt med skap. Varmepumpe. Mulighet for vedfyring i stue og peisestue.

Liten carport medfølger. Eneboligen ligger på gårdstun med flere familier. Trivelig utsikt til elv.

 

Vil du vite mer?

Kontakt eier og daglig leder Hjørdis K. Thyholt,

tlf. 478 73 489, e-post: hjordis@medbroen.no

KONTAKT OSS

I helt nye, topp moderne lokaler i driftsbygningen er det til sammen 154 kvm kontorlokaler til leie. Arealet er fordelt på to rom  - to utleieenheter - på henholdsvis 128 kvm og 26 kvm. Det største arealet kan deles opp i to utleie enheter.