STALL MEDBROEN

Stall Medbroen ligger sentralt i Stjørdal og åpnet sine dører for publikum i 1989. Det er plass til 14 hester og ponnier på stallen. Her står det private ridehester som dels brukes til konkurranseridning i sprang og dressur, dels er det oppstallører som har hest som hobby og fritidssyssel. Rideanlegget inneholder alt du trenger for å drive aktivt med hest: Utendørs ridebane, ridehall, vaskespilt og store luftegårder. Det er fine turmuligheter i området. Stallen har et trivelig og rolig miljø - en passende blanding av voksne og barn.

KONTAKT OSS

STALL

Stallen inneholder 10 store og små hestebokser for utleie. Hver stallplass har et eget utstyrsskap. Det er vaskespilt og tørkeskap for våte dekkener/utstyr. Stallen har god plass for pussing av utstyr.  Ansatte sørger for foring, dekkenskift og inn- og utslipp. Oppstalløren holder eget kraftfòr,  mens Medbroen står for grovfòret.

Gårdsbarnehagen på Medbroen har en egen avdeling i stallen. Der finnes det en rekke andre dyr. Dette bidrar til et hyggelig stallmiljø og nyttig miljøtrening for hestene.

Stjørdal har en stor kaninhoppeklubb som har trening på Medbroen hver uke.

RIDEANLEGG

 Anlegget har en utendørs ridebane på 20x60 meter.

I tillegg er det en ridehall på 20x40 meter.

 

LUFTEGÅRDER OG BEITE

Det er rikelig med luftegårder, så hestene kan stå ute hele dagen.

Hester som trenger å stå alene, får egen luftegård.

STALLKRO OG GARDEROBEANLEGG

En hyggelig stallkro er viktig for trivselen. Kroa er et mye brukt rom, spesielt om vinteren når det er godt å gå inn i varmen til en kopp kaffe.

Det hører også med et garderobeanlegg med toaletter og mulighet

for å ta en dusj.

UNDERVISNING

I samarbeid med gårdsbestyrer, pleier de som står oppstallet på å organisere ulike kurs og rideundervisning.

 

Fra Stall Medbroen er det kun 20 minutters skrittetur til et annet, større ridesenter med ordinær rideskole.

TURMULIGHETER

Stallen ligger midt i Stjørdal sentrum, men med kort vei ut av boligfeltene. Det finnes mange fine muligheter for korte og lange turer både langs sjøen, langs grusveier og oppe i marka. Om vinteren er det faktisk greit å kunne ta hesten ut på en kort tur under gatelysene - og vinteren byr også på en fantastisk mulighet til å ri i fjæra på badestranden. På høsten har Medbroen store, nyslåtte åkere det er anledning til å ri på. Her kan alt innen fart og spenning testes ut.

Vil du vite mer?

Kontakt gårdsbestyrer Stian Friberg,

tlf. 413 71 025, e-post: bonde@medbroen.no

KONTAKT OSS