STALL MEDBROEN

 

Kontakt: gårdsbestyrer Stian Friberg, tlf. 413 71 025,

e-post: bonde@medbroen.no

 

Stall Medbroen ligger sentralt i Stjørdal og åpnet sine dører for publikum i 1989. Det er plass til 14 hester og ponnier på stallen. Her står det private ridehester som dels brukes til konkurranseridning i sprang og dressur, dels er det oppstallører som har hest som hobby og fritidssyssel. Rideanlegget inneholder alt du trenger for å drive aktivt med hest: Utendørs ridebane, ridehall, vaskespilt og store luftegårder. Det er fine turmuligheter i området. Stallen har et trivelig og rolig miljø - en passende blanding av voksne og barn.

MER INFO

MINILAGER

Kontakt: gårdsbestyrer Stian Friberg, tlf. 413 71 025,

e-post: bonde@medbroen.no

 

32 Nye lagerboder leies nå ut hos Medbroen.

 

Leies boden for 3mnd gis det 5% rabatt, ved 6mnd og 12mnd gis det 10% rabatt. Er det ønske om større bodplass, er vi fleksible med og kombinere flere boder.

 

MER INFO

LOKALER TIL LEIE

 

Kontakt: daglig leder Hjørdis Kindem Thyholt, tlf. 478 73 489,

hjordis@medbroen.no

 

I helt nye, topp moderne lokaler i driftsbygningen er det til sammen 154 kvm kontorlokaler til leie. Arealet er fordelt på to rom  - to utleieenheter - på henholdsvis 128 kvm og 26 kvm. Det største arealet kan deles opp i to utleie enheter.

 

 Lokalene er nydelige og energimerket klasse A er solrike med utsikt mot sør og vest.

 

MER INFO

BARNEHAGE

Kontakt: barnehagestyrer Hilde Kriens, tlf. 459 60 995,

styrer@medbroen.no

 

Medbroen Gårdsbarnehage har plass til 75 barn i alderen 0-6 år. Plass blir tildelt via Stjørdal Kommune

 

Hilde Kriens er barnehageleder i gårdsbarnehagen. Hun samarbeider tett med bonden på Medbroen, gårdsbestyrer Stian Friberg. Sammen har de skapt et veldig spennende tilbud for alle barna på gården.

MER INFO

KOMPETANSE

AKADEMI MEDBROEN

 

Kontakt: daglig leder Hjørdis Kindem Thyholt, tlf. 478 73 489,

hjordis@medbroen.no

 

I Medbroen gårdsbarnehage har vi erfart at et optimalt pedagogisk tilbud henger sammen med høy kompetanse hos personalet.

 

 Derfor jobber vi med utvikling av digitale verktøy som kan løfte kompetansen hos hele personalet på en enkel måte til lav kostnad.

 

 

Tilbudet er under stadig utvikling, men vi har allerede utarbeidet noen spennende verktøy som kan brukes av personalet i gårds- og naturbarnehager.

 

 

 

MER INFO